RUILING & RETOUR

” VAN RUILEN KOMT HUILEN “

Maar natuurlijk snappen we dat het item soms niet helemaal naar wens is en kan je bij ons onder de volgende voorwaarden je artikel ruilen of retourneren:

 

•  30 DAGEN BEDENKTIJD!

Nadat uw bestelling is geplaatst zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je binnen komt. Mocht je toch niet blij zijn met je aankoop dan kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren of omruilen. Het product moet in dat geval ongedragen en ongewassen zijn en voorzien van originele labels.

Het aankoopbedrag storten we binnen maximaal 7 dagen terug op je rekening.

De kosten die zijn verbonden aan het retourneren zijn voor de klant. Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen goed zijn verpakt en verzend het pakket met een pakketservice. KLUP · DE · DAG is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan retourzendingen alsmede voor artikelen die zoek raken.•  MELD JE RETOUR GEMAKKELIJK AAN!

Het aanmelden van een retour kan makkelijk en snel via onze retour-portal van Sendcloud! Zorg dat je je Track & Trace code of ordernummer bij de hand hebt en meld je retour aan.

Mocht je even in de knoop raken met het aanmelden van je retour dan zoeken we graag samen naar de oplossing. Stuur ons een mailtje met je vraag en gegevens of bel gerust! Je kunt natuurlijk ook bij ons een bakje koffie komen drinken en kosteloos je bestelling terugbrengen in de winkel in Leeuwarden. Kijk voor de openingstijden hier!•  BETALING!

De webshop van KLUP · DE · DAG maakt gebruik van Mollie payments. Dit zorgt voor een veilige betaling van je bestelling! Heeft u een vraag met betrekking tot retourneren, orders of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via webshop@klupdedag.nl.

  • Mandje is nog leeg