FAQ

VERZENDING & BEZORGING

We streven ernaar om elke dag alle orders te versturen met PostNL. Over het algemeen bezorgt PostNL de volgende dag maar de bezorgtijden kunnen afwijken door bijzondere omstandigheden. We houden jullie natuurlijk altijd op de hoogte met de informatie over jullie bestelling. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je ons bereiken op +31 58 844 1440!

KAN IK MIJN PRODUCTEN RETOURNEREN?

Niet tevreden over de door jou bestelde artikelen? U kunt de producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier mee met de zending.

Je vindt meer informatie op Ruiling & Retouren

HOE BESTEL IK IETS DAT NIET OP DE WEBSHOP STAAT?

Niet alles uit ons assortiment staat op de website wanneer je echt opzoek bent naar een item en je kan het niet online vinden dan mag je ons altijd bellen om te vragen of we het wel in onze fysieke winkel hebben.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Geen zorgen, afhankelijk van de status van je order kunnen we dit altijd op voor je oplossen. Voor vragen op dit gebied met spoed kan je ons bellen op +31 58 844 1440 wanneer je iets minder haast hebt kan je ons ook bereiken via de mail op webshop@klupdedag.nl.

HEBBEN JULLIE MIJN RETOUR ONTVANGEN?

Tijdens drukke periodes kan het soms ietsje langer duren voordat we reageren. Wanneer het langer dan een week duurt voordat je wat van ons hoort, mail ons dan met de details van je order. Dan zoeken we het meteen voor je uit.

HOELANG IS MIJN BESTELLING ONDERWEG?

Normaal gesproken duurt het 1 tot 3 dagen voordat je de bestelling het in huis hebt. Gedurende de sale of tijdens feestdagen kan het zijn dat het een beetje langer duurt. We doen altijd ons best om het zo snel mogelijk bij jullie thuis te krijgen!

ER IS IETS MIS MET MIJN BESTELLING. WAT MOET IK DOEN?

Het spijt ons! Mail ons alsjeblieft met je order nummer en het probleem zodat we je gericht kunnen helpen. U kunt mailen naar webshop@klupdedag.nl.

WAAR KAN IK EXTRA INFORMATIE OPVRAGEN OVER MATEN OF PASVORMEN?

Bel ons op +31 58 844 1440!

IK WEET NIET ZEKER HOE IK MIJN AANWINST(EN) MOET WASSEN!?

Deze zagen we al een beetje aankomen. Kijk voor alle onze wastips en voorschriften op Wasklup!

WE’RE HERE TO HELP!
CONTACT US

  • Mandje is nog leeg