PARTTIMER GRONINGEN

Wij zoeken een:
– Parttimer voor 3 a 4 dagen
– Sociaal monster
– Lifestyle freak
– Sneaker wappie
– Denim addict

Wij bieden jou de kans om je zelf te ontwikkelen in ons nog jonge maar als een raket groeiende bedrijf. Eind september openen wij ons tweede filiaal in Groningen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een parttimer om ons nieuwe team te gaan versterken. Je staat op de winkelvloer en helpt mee met de goederenstroom te verwerken, je ondersteund de webshop met inpakken en verzenden en natuurlijk help jij op jouw eigen manier onze bezoekers.

Wat moet je hiervoor doen? Whatsapp of mail ons jouw sollicitatie in de vorm van een filmpje naar 058 844 1440 of groningen@klupdedag.nl. Vertel ons in dit filmpje wat jij graag wilt leren, wat wij van jou kunnen leren, wat je hobby’s zijn, wat voor opleiding je deed/doet/wilt doen, per wanneer je beschikbaar bent, wat je allergrootste droom is en vertel ons vooral wat jouw specialiteit in de keuken is, wat is het allerlekkerste wat jij kan klaar maken en welke ingrediënten heb je daar voor nodig? We zien je filmpje graag voor 28 augustus tegemoet.

Let op: Overige sollicitaties zullen niet in aanmerking komen. Alleen de ingezonden filmpjes maken kans op een uitnodiging. Camera ready? Lights ready? ACTION!

  • Mandje is nog leeg